Wimperserum gebruiken - Vicius Europe

Wimperserum gebruiken

WIMPERSERUM - DE VOLLEDIGE GIDS

Het gebruik van wimperserum als onderdeel van je schoonheidsroutine is een manier om je droge en dunne wimpers te verbeteren. Ben jij op zoek naar de oplossing voor mooie, lange wimpers? Lees gauw verder! 

Het gebruik van het wimperserum stimuleert de ontwikkeling van sterke, mooie wimpers. Dit schoonheidsproduct kan je helpen de glanzende wimpers te krijgen die je altijd al wilde hebben. Om het maximale resultaat te behalen zul je het serum op de meest effectieve manier moeten gebruiken.

Wat is wimperserum?

Wimperserum is een oplossing met actieve componenten die de follikels voeden om de groei te bevorderen en je wimpers gezond en sterk te maken. Het wordt op dezelfde manier aangebracht en gedroogd als vloeibare voeringen.

Hoe gebruik je een wimperserum?

Breng het serum altijd aan met de aanbevolen applicator en zorg ervoor dat je de instructies hebt doorgenomen. Je begint bij de binnenste ooghoek en werkt geleidelijk aan naar buiten.

Wimperserum aanbrengen

Begin met het zorgvuldig reinigen van je gezicht, vooral je wimpers. Dit zal helpen om vuil, olie of make-up te verwijderen die de werking van het serum kunnen belemmeren.

  • Breng een kleine hoeveelheid wimperserum zo dicht mogelijk bij de wortels van je bovenste wimpers aan.
  • Gebruik het kwastje om het serum voorzichtig door je wimpers te borstelen, van de basis tot de uiteinden.
  • Wacht tot het serum helemaal droog is voordat je iets anders op je ogen aanbrengt.
  • Voor het beste resultaat gebruik je het serum elke avond.


Kun je blind worden door het gebruik van een wimperserum?

Veel vrij verkrijgbare wimpergroeiserums bevatten isopropylcloprostenaat, een synthetische versie van prostaglandine. Prostaglandine-analogen zijn in zeer zeldzame gevallen in verband gebracht met ernstige en onomkeerbare oogbeschadiging.

Wanneer zie je de resultaten van een wimperserum?

Bij regelmatig gebruik kunnen wimperserums het uiterlijk van uw wimpers binnen een paar maanden drastisch verbeteren.

 

Kun je wimperserum op je wenkbrauwen gebruiken?

Je kunt ook wimperserum op je wenkbrauwen gebruiken om ze te voeden en te hydrateren. Hierdoor blijven je wenkbrauwen gezond en groeien ze sneller.

Kan het wimperserum de kleur van je ogen veranderen?

De meeste wimperserums bevatten prostaglandine, wat de kleur van je ogen kan veranderen. Na een paar maanden dagelijks aanbrengen van het serum, begint de iris donkerder te worden met kleine bruine pigmentvlekken.

Is wimperserum veilig?

Ons wimperserum kun je zorgeloos veilig gebruiken. Dit geldt echter niet voor elk serum. Check altijd de ingrediënten en test het serum voordat je het iedere avond gebruikt.

Sommige ingrediënten kunnen bijwerkingen veroorzaken, zoals irritatie en verkleuring van de ogen. 

Hoe vaak moet wimperserum worden gebruikt?

Wij adviseren om het serum dagelijks te gebruiken, nadat je huid grondig gereinigd is. Hierdoor krijgt het serum de kans om de wimpers te voeden terwijl je slaapt. 

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten in wimperserum?

Hyaluronzuur is het hoofdbestanddeel van wimperserum. Dit zuur helpt droge, broze wimpers vochtig te houden. Daarnaast zijn Vitamine E en ricinusolie toegevoegd, nog twee vochtinbrengende ingrediënten. Tot slot is castor een belangrijk ingrediënt in het serum dat de groei van je wimpers bevordert.

Moet je wimperserum op de onderste wimperlijn aanbrengen?

Liever niet. Wanneer serum in de ogen komt, kan het deze irriteren en andere problemen veroorzaken.

Wimperserum is een oplossing met actieve elementen die de follikels voeden, de groei stimuleren en je wimpers sterk en gezond maken. In tegenstelling tot valse wimpers of extensions, is wimperserum een permanente manier om je natuurlijke wimpers er beter uit te laten zien.