Hoe gebruik ik collageen oogmaskers

Heb je onze collageen oogmaskers gekocht of ben je gewoon benieuwd hoe je collageen oogmaskers het best kunt gebruiken? Met onderstaande informatie helpen we je graag op weg, zodat je collageen oogmaskers optimaal gebruikt.

De verpakking

De collageen oogmaskers zitten verpakt in een luchtdichte folie. Dit zorgt ervoor dat er geen lucht en invloeden van buitenaf binnendringen. Op deze manier houden we de kwaliteit van onze oogmaskers optimaal. Heb je moeite om de verpakking open te krijgen, gebruik dan een schaar om de verpakking voorzichtig te openen.

Het gebruik van oogmaskers

Je kunt de oogmaskers op twee manieren gebruiken. Door het collageen in de oogmaskers, werken deze namelijk tegen fijne lijntjes en rimpels. Je kunt ze gebruiken zoals oorspronkelijk bedoeld; onder de ogen, maar ook voor het gebied rondom de mondhoeken zijn onze oogmaskers zeer geschikt.


Gebruik de oogmaskers minimaal eenmaal per week voor een optimaal resultaat. Idealiter gebruik je de oogmaskers twee tot driemaal per week. Reinig eerst de huid grondig en laat vervolgens de collageen oogmaskers hun werk doen.


Heb je een korte nacht gehad of last van wallen en donkere kringen onder je ogen? Probeer dan eens om de oogmaskers voor gebruik ongeveer 10 minuten in de koelkast te leggen. Je zult versteld staan van de werking en van de frisse oogopslag dankzij de gekoelde oogpads. Ook wanneer je de oogmaskers hebt laten koelen in de koelkast, gebruik je deze 15 minuten.

Collageen

Collageen is een lichaamseigen stof, die we naarmate we ouder worden minder aanmaken dan tijdens onze jongere jaren. Als je precies wilt weten wat collageen is, dan kun je ons uitgebreide artikel over collageen raadplegen.


Wil je je huid behoeden voor de tekenen van ouderdom of wil je deze tegengaan? Bekijk dan eens onze 100% pure collageen poeder. Deze meng je eenvoudig met water of in je smoothie en zorgt dat jouw collageen gehalte een boost krijgt!