Over Vicius

Vicius staat voor hoogwaardige, natuurlijke producten voor een eerlijke prijs. Geen poespas, Europese receptuur, fijne producten en eerlijke ingrediënten. Vrij van parfum en niet getest op dieren.

Waarom zijn we begonnen?

Loop een willekeurige parfumerie of drogist binnen en de gevulde schappen lachen je toe. Zoveel merken, zoveel verschillende producten, zo ontzettend lastig om hierin de juiste keuze te maken. Bij Vicius geloven we dat dit anders kan, anders moet. Gewoon fijne producten en een helder verhaal.

Dit vinden wij belangrijk

Wat wij belangrijk vinden is eigenlijk heel simpel; jouw huid. Wat heeft je huid nodig en welke producten zijn geschikt voor jouw huid? We kijken - en denken graag met je mee en willen je simpelweg helpen met het vinden van het product, waarvan je straks niet meer weet hoe je er ooit zonder hebt gekund. Hier doen we ons uiterste best voor. We beloven geen gouden bergen, maar we beloven wel dat jouw huid onze aandacht heeft en dat we er naar streven de juiste combi voor jouw huid te vinden. 

 

Duidelijke taal en een goed product. Meer heeft je huid eigenlijk ook niet nodig, toch?

100% Natuurlijke producten.

Op basis van Europees recept.

Geschikt voor de meest gevoelige huidtypes.

Boordevol vitamines en voeding voor je huid.

De beste prijs kwaliteit verhouding.

Uitvoerig door ons zelf getest en van hoge kwaliteit.

Wij ontwikkelen producten die bij jouw huid passen. Omdat jij dat verdient.

Natuurlijke producten waar zelfs de gevoelige huid verzorgd mee kan worden. Dat is waar Vicius voor staat. Onze producten zijn samengesteld op basis van uitsluitend de beste ingrediënten en zijn vrij van alcohol en parfum. Een stralende en blije huid, dankzij de producten van Vicius. 

 

Voor diegene die met niets minder dan het beste genoegen neemt zijn wij er. Onze producten zorgen voor jouw glimlach. Jouw glimlach bij een stralende huid.

V Mark