Geld verdienen met huidverzorging? Verkoop nu Vicius huidverzorging producten.

Vicius persoonlijke verzorgingsproducten 

verkopen zonder risico?

Lees hieronder de mogelijkheden


Heb je een eigen beauty-blog of webshop met persoonlijke verzorging artikelen? Wil je geld verdienen met het verkopen van schoonheidsproducten? Dan is dit je kans. 

 

ZO WERKT HET

Het verkopen van onze producten is gratis. Je loopt dus geen enkel risico. Zodra je je hebt aangemeld als affiliate van Vicius, kun je direct aan de slag. Alle tools die je nodig hebt om onze producten te adverteren, vind je in je online dashboard. 

 

1. Jij promoot Vicius producten op je website of via social media. 

2. Jouw bezoeker klikt door naar onze webshop op Vicius.nl & plaatst zijn of haar bestelling. 

3. Vervolgens zie je de bestelling terug in jouw affiliate dashboard

4. Wij betalen jou de commissie uit

VERDIENMODEL

Vicius hanteert een vaste affiliate fee van 5%. Dit geldt voor alle product die wij via onze eigen webwinkel. De cookie-termijn is ingesteld op 30 dagen. Dit houdt in dat als de klant op jouw link klikt en binnen 30 dagen iets bij ons koopt, jij ook de commissie krijgt. 

 

Daarnaast maakt het niet uit via welk product jouw bezoeker op onze website komt. Alle in aanmerking komende producten worden meegenomen in jouw commissie. 

Stel

Jouw bezoeker klikt op onze oogmaskers en komt op dat product binnen. Als hij of zij in plaats daarvan onze dag- en nachtcrème of een willekeurig ander product koopt, dan wordt ook over die producten commissie aan jou uitbetaald.

 

LOGISTIEK

Omdat de bezoeker zijn of haar bestelling plaatst in onze webshop, heb je geen werk van de (logistieke) afhandeling van de bestelling. Wij zorgen dat de bestelling bij de klant bezorgd wordt. Het enige dat je hoeft te doen is de klant aan ons doorverwijzen. Wij doen de rest.

 

Aanmelden 

Wil je je aanmelden als affiliate van Vicius producten? Dat kan eenvoudig via deze link.


Meer informatie? Volg ons