Hoe gebruik je een serum?


Heb je ons Vitamine C Serum gekocht of ben je gewoon benieuwd hoe je een serum gebruikt? Leuk! Met onderstaande stappen helpen we je graag op weg, zodat je het Vitamine C serum optimaal kunt gebruiken.


UITPAKKEN EN BEWAREN

We hebben ons best gedaan om van Vicius een cadeautje voor elke dag te maken. Een uitnodigende verpakking en een hygiënische, handige dropper waarmee je gemakkelijk doseert. Ook over het flesje zelf hebben we nagedacht.


Zo kiezen we bewust voor een donker flesje, waar je niet doorheen kunt kijken. Zonlicht beïnvloedt namelijk de werking van een serum en door het gebruik van de zwarte dropper, komt zonlicht er vrijwel niet doorheen. Je kunt het serum dus zorgeloos binnen handbereik bewaren. Ideaal. Heb je onverhoopt een serum met een flesje waar je wél doorheen kunt kijken, bewaar deze dan op een donkere plek.

SERUM AANBRENGEN

Voor een optimale werking van ons serum, breng je het dagelijks aan op een gereinigde huid. Gebruik de dropper om een paar druppels op je gezicht aan te brengen en masseer dit rustig in. Serum is zeer geconcentreerd en daarom heb je er niet veel van nodig. Een tot twee druppels per zone is voldoende. Vergeet hierbij niet je hals mee te nemen. Gun het serum vervolgens een minuut(je) de tijd om goed in te trekken voordat je doorgaat met je verzorgingsroutine.


WANNEER GEBRUIK JE EEN SERUM?

Begin je voor het eerst met het gebruik van ons serum? Dan willen we je allereerst bedanken dat je voor Vicius hebt gekozen! Het is belangrijk om geleidelijk te beginnen met het gebruik van ons serum. Het kan zijn dat je huid hier aan moet wennen en tijd nodig heeft om de zuivering op gang te brengen. Test het serum een aantal dagen en zie hoe je huid hierop reageert. Heb je advies nodig? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.


Op welk moment van de dag je het serum gebruikt betreft grotendeels persoonlijke voorkeur. Sommige vrouwen gebruiken het serum het liefst tweemaal per dag. Gebruik je producten met retinol in de avond? Dan kun je het Vitamine C serum hier beter niet mee combineren. Vitamine C beschermt de huid tegen uv-straling, daarom heeft de ochtend vaak de voorkeur. Echter herstelt de huid terwijl je slaapt, dus ook in de avond profiteer je maximaal van het serum. Stem het gebruik dus af op je persoonlijke voorkeur en je huidverzorgingsroutine.